Ajankohtaista

Diabetesyhdistyksemme tarjoaa monta mielenkiintoista aihetta ja puhujaa keskustelukerho iltoihin vuonna 2024. Laittakaahan korvan taakse muistiin seuraavia jo sovittuja puhujia ja aiheita.

Luvattu sokkoretki tulossa!

Sokkoretki " Vanajan kierros" toteutuu perjantaina 7.6.24. Lähtö Vlk Ojalan talleilta klo 9, Apiankatu , L-A aseman tilausajolaituri, Valtakatu, Ulvajankatu, Tallikatu, Roukontie, Kaakonojantie, Seminkurvi,.... ja matka jatkuu. Paluu n. klo 17. Retken hinta 40€/hlö, joka sisältää myös lounaan ja päiväkahvit. Maksu bussissa käteisellä. Paikkoja max 30 henkilöä.

Paikat täynnä. Lisätiedot tai peruutuspaikkoja voi kysellä Anja Ketvell puh. 040 5477930.

Uusi jäsenetuustarjous Kuntokeskus Kanavalta. Lue lisää Jäsenetuudet- otsikon alta!

Keskustelukerho

Keskustelukerho jää kesätauolle kesä-elokuuksi. Seuraava tapaaminen on keskiviikkona 11.9

Rauttunmajan alasauna varattu 11.9.24 (tarkennetaan aikaa lähempänä). Mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen. Keitellään kahvit ja paistetaan makkaraa.

6.11 on syyskokous ja 11.12 vietetään pikkujoulua. Tarkemmat tiedot myöhemmin. Olethan kuulolla, seuraa yhdistyksen Kotisivuja ja fb-sivuja. Ja tietysti Valkeakosken Sanomien Seurapalstaa.

Vesijumppa ja lihaskuntojumppa

Vesijumppa jää kesäksi tauolle. Tällä tietoa se jatkuu syksyllä Hoikussa allasosastolla tiistaisin klo 16.15-17.00.

Myös lihaskuntojumppa jää kesälomalle. Syksyllä sekin jatkuu liikuntahallilla keskiviikkoisin klo 11-11.45. Vetäjänä Mari Mäkinen. Sopii kaiken tasoisille liikkujille. Vapaita paikkoja voi kysellä Anjalta p. 040 5477930.


Hoitotarvikejakelusta!

Hoitotarvikejakelu on muuttunut PIRHAn (Pirkanmaan hyvinvointialueen) alaiseksi vuoden 2023 alusta!

Hoitotarvikejakelu muuttuu syyskuun alusta (1.9 alk.) lähtien. Hoitotarvikkeet jaetaan PostNordin kautta - erilliset hoitotarvikkeiden jakelupisteet sulkeutuvat! Lue lisätiedot Diabeteshoitaja- otsikon alta.

Potilaalle ilmaisten hoitotarvikkeiden jakelu on jaettu diabeteshoitotarvikkeisiin ja muihin ilmaishoitotarvikkeisiin.